Thrustmaster Gamepad eSwap X Pro Controller, pro PC a Xbox ONE a Xbox Series X|S

Stráženie dostupnosti

Tento produkt je vypredaný a dostupnosť nie je známa. Zanech nám svoj e-mail a my sa ozveme, akonáhle produkt naskladníme, alebo sa objaví u niektorého z našich dodávateľov.
Odoslaním formulára si uložíme osobný údaj - e-mailovú adresu len na tento účel stráženie dostupnosti, a to do doby, než sa tovar naskladní. Všeobecné zásady pre spracovanie osobných údajov nájdeš tu.

Popis produktu





Thrustmaster ESWAP X PRO CONTROLLER
Profesionálny modulárny gamepad, mini paličky novej generácie, vymeniteľné za chodu, presné ovládanie, stabilné káblové pripojenie, kompatibilný s Xbox Series X|S a PC
Spoločnosť Thrustmaster s hrdosťou ponúka nové herné príslušenstvo pre konzoly Xbox Series X|S, Xbox One a PC (Windows 10): ide o profesionálny gamepad určený pre hráčov, ktorí chcú posunúť svoje hranie na vyššiu úroveň, dosiahnuť nových výšok a získať čo najlepšie hodnotenie.
ESWAP X PRO CONTROLLER je vybavený modulmi novej generácie a špičkovou technológiou T-MOD, ktorá bola vďaka úplne modulárnej ergonómii, komponentom priemyselnej kvality, bezplatnému konfiguračnému softvéru pre hráčov Xbox a PC (Windows 10) a neobmedzenému ekosystému prídavných modulov (predávajú sa samostatne) navrhnutá tak, aby sa prispôsobila všetkým herným štýlom.
Tento produkt je oficiálne licencovaným zariadením pre sériu Xbox X|S a je kompatibilný so systémom Xbox One a tiež s počítačmi so systémom Windows 10.

  • Plne modulárny profesionálny gamepad
  • Mini joysticky novej generácie (NXG) : dlhšia životnosť a väčšia presnosť
  • Fyzický zámok spúšte; priame prestavenie zadných tlačidiel
  • Technológia T-MOD a funkcia Hot Swap umožňujú vymeniť jeden modul za druhý - v ktoromkoľvek bode hry
  • Mimoriadne presné moduly a akčné tlačidlá s minimálnym časom odozvy
  • Neobmedzený ekosystém modulov (predávajú sa samostatne) pre maximálnu všestrannosť a stále sa zlepšujúce pohodlie pri hraní
  • Bezplatný softvér pre hráčov Xbox a PC (Windows 10): všetky dôležité nastavenia gamepadu možno upraviť (predvoľby v hre, remapovanie, citlivosť, vibrácie atď.)

ERGONOMICKÉ FUNKCIE
  • 4 prídavné tlačidlá, ktoré možno premapovať prostredníctvom samotného ovládača.
  • Blokovacie západky, ktoré umožňujú ovládať pohyb spúšte (RT/LT).
  • Lišta s tlačidlami, ktorá umožňuje ovládať hlasitosť náhlavnej súpravy s mikrofónom (nie je súčasťou dodávky) a aktivovať/deaktivovať mikrofón priamo prostredníctvom samotného ovládača.
  • Ergonomická spúšť v štýle Xbox®.
  • Uloženie 2 rôznych herných profilov do vnútornej pamäte ovládača: prepínajte medzi konfiguráciami v reálnom čase a okamžite sa prispôsobte!


BEZPLATNÁ MULTIFUNKČNÁ APLIKÁCIA PRE PC/XBOX®
  • Preprogramujte tlačidlá (a ďalšie ovládacie prvky).
  • Konfigurujte minipáčky (citlivosť a mŕtve zóny).
  • Konfigurácia spúšťača (citlivosť a mŕtve zóny).
  • Prispôsobenie úrovní vibrácií rukovätí a spúšťačov (0-100 %).
  • Import/export herných profilov.
  • Aplikácia je k dispozícii na prevzatie z obchodu Microsoft/Xbox® Store (dostupná priamo prostredníctvom konzoly Xbox®).

KOMPONENTY PRIEMYSELNEJ KVALITY
Supercitlivé mikrospínače.
Rýchla odozva a jasné kliknutia, ktoré skutočne cítite.
[NOVINKA] Nové mini páčky NXG: pre viac ako 2 milióny kliknutí! Tieto komponenty novej generácie poskytujú zvýšenú presnosť a odolnosť.
Tlačidlá ABXY a D-padu navrhnuté pre viac ako 5 miliónov kliknutí, pre predĺženú životnosť!
Praktické a bezpečné: opletený kábel s patentovaným konektorom, ktorý zabraňuje náhodnému odpojeniu.

GAMEPAD NAVRHNUTÝ PRE ÚŽASNÝ VÝKON V HRÁCH PRE VIACERÝCH HRÁČOV
Build. Program. Nastavte. Zmeniť usporiadanie.
Presný, citlivý a prispôsobiteľný gamepad s oficiálnou licenciou pre rad Xbox X|S, vybavený modulmi Next Generation (NXG), ktoré zabezpečia optimalizovaný zážitok pre každú hru a každého hráča.
Navrhnutý tak, aby vám pomohol posunúť hranie na vyššiu úroveň, dosiahnuť vyšší výkon a získať najlepšie možné hodnotenie.

MINIPALIVÁ NOVEJ GENERÁCIE
Ovládač ESWAP X PRO CONTROLLER je vybavený analógovými minipalicami novej generácie (NXG), ktoré v porovnaní s predchádzajúcimi minipalicami Thrustmaster zvyšujú presnosť a predlžujú životnosť.
Užijete si lepšiu mechanickú odolnosť (+33 %), lepšiu presnosť návratu na stred (+66 %) a dvojnásobnú životnosť zabudovaných minipákových spínačov (+100 %).

FYZICKÉ BLOKOVANIE SPÚŠTE
ESWAP X PRO CONTROLLER vám umožňuje nastaviť dĺžku dráhy spúšte tak, aby čo najlepšie vyhovovala vášmu štýlu hrania.
Kratšia dráha pohybu zabezpečí lepšiu odozvu v streleckých hrách, zatiaľ čo dlhšia dráha pohybu poskytuje väčšiu presnosť a skutočne progresívny pocit v iných typoch hier.

OKAMŽITÉ PRESTAVENIE
Prenastavte akúkoľvek štandardnú funkciu alebo tlačidlo priamo na gamepade na jedno zo štyroch ďalších tlačidiel na zadnej strane ovládača ESWAP X PRO CONTROLLER.
Vďaka tomu môžete nájsť najlepšie kombinácie tlačidiel, ktoré vyhovujú všetkým druhom hier a tiež všetkým veľkostiam rúk.

CHIRURGICKÁ PRESNOSŤ
Bezproblémová odozva - vďaka prepínačom zabudovaným v každom module a tlačidle - je nevyhnutnosťou, ak chcete zvýšiť svoje šance na výhru.
Citlivé kliknutie, ktoré môžete cítiť aj mechanicky, zvyšuje pocit kontroly, takže sa pri hraní nikdy nemusíte obávať o čas odozvy.
Vychutnajte si viac ako 5 miliónov stlačení tlačidiel a viac ako 2 milióny stlačení vopred kalibrovaných minipák.

MAXIMÁLNA VŠESTRANNOSŤ
Ovládač ESWAP X PRO CONTROLLER je dokonalou zbraňou pre hráčov, ktorí hľadajú dokonalý zážitok v každom druhu hry.
Nastaviteľná poloha modulov na gamepade - buď priamo uprostred hry, alebo aj keď práve nehráte - vám umožňuje prispôsobiť si konfiguráciu, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám alebo potrebám vášho tímu.
Tvar a ergonómia gamepadu boli navrhnuté tak, aby sa dokonale prispôsobili všetkým herným štýlom: bojové, športové, FPS/TPS, battle royale a dokonca aj RPG.

SOFTVÉR THRUSTMAPPERX JE SÚČASŤOU BALENIA
Softvér ThrustmapperX vám poskytuje obrovskú podporu v snahe o herný úspech.
Špeciálny softvér vám umožní zvládnuť a upraviť všetky základné nastavenia pomocou nastavenia rôznych predvolieb pre lepšiu ergonómiu a optimalizovaný komfort podľa vašich špecifických potrieb.
Premapujte ovládacie prvky a upravte citlivosť, mŕtve zóny (okrúhle alebo štvorcové) a úrovne vibrácií podľa svojich preferencií.

NEOBMEDZENÝ MODULÁRNY EKOSYSTÉM
ESWAP X PRO CONTROLLER je vybavený neobmedzeným modulárnym ekosystémom.
K dispozícii sú rôzne balíky obsahujúce nové funkcie - spolu s farebne prispôsobenými balíkmi (predávajú sa samostatne), ktoré zabezpečujú optimálne pohodlie a atraktívny vzhľad, ktorý sa hodí k vašim obľúbeným hrám.
Vyskúšajte nové textúry, tvary a výšky modulov: oceníte rôzne možnosti doplnkov, ktoré sú k dispozícii.
Ekosystém dopĺňa pevné puzdro ESWAP T-Case (tiež predávané samostatne), ktoré hráčom umožňuje bezpečne prepravovať gamepad a moduly kamkoľvek (pri hraní na rôznych miestach, na LAN párty alebo pri sťahovaní).

VIACÚČELOVOSŤ A INOVÁCIE
Modulárna technológia T-MOD poskytuje neobmedzené možnosti obnovy a inovácie.
Váš ovládač sa môže neustále vyvíjať vďaka nekonečnému ekosystému modulov (farebné a vlastné súpravy sa predávajú samostatne).

KOMPATIBILITA
Xbox Series X|S, Xbox One a PC (Windows 10)


Rozmery a hmotnosť: 160 x 120 x 60 mm / 300 g
Rozmery a hmotnosť balenia: 200 x 82 x 235 mm / 1018 g


OBSAH BALENIA
  • 1 x gamepad ESWAP X PRO CONTROLLER
  • 2 x vymeniteľné moduly mini paličiek
  • 2 x vymeniteľné moduly rukoväte
  • 2 x vymeniteľné spúšte
  • 1 x vymeniteľný 4-smerový modul D-padu
  • 1 x napájací kábel
  • 1 x skrutkovač na vyberanie modulov
  • 1 x malé puzdro na skrutkovač a kábel
  • Stručná príručka a informácie o záruke




Parametre produktu

Katalog. číslo 74664 Záruka 2 roky
Platforma Xbox One, Xbox One X, Xbox Series X

Varianty - jazykové verzie u hier


Niektorí dodávatelia nám zasielajú hry v rôznych verziách, ktoré sa môžu líšiť jazykom tlačeného obalu. U konkurencie je bežnou praxou, že odlišné verzie neoznačujú a zasielajú ich ako slovenské, anglické, alebo úplne bez označenia jazyka - u nás máš možnosť voľby a nenastane tak nepríjemné prekvapenie pri rozbaľovaní zásielky.

Pokiaľ nie je uvedené pri variante inak, má hra rovnaký jazyk (dabing a titulky), ako v slovenskej, prípadne anglickej verzii.

Nájdené kategórie


Nájdené produkty