Playseat Evolution - biely REM.00006

Stráženie dostupnosti

Tento produkt je vypredaný a dostupnosť nie je známa. Zanech nám svoj e-mail a my sa ozveme, akonáhle produkt naskladníme, alebo sa objaví u niektorého z našich dodávateľov.
Odoslaním formulára si uložíme osobný údaj - e-mailovú adresu len na tento účel stráženie dostupnosti, a to do doby, než sa tovar naskladní. Všeobecné zásady pre spracovanie osobných údajov nájdeš tu.

Popis produktu

Závodné sedadlo Playseat Evolution
Toto pretekárske sedadlo je navrhnuté tak, aby simulovalo realistický zážitok z jazdy priamo vo vašej obývačke. Toto kvalitné sedadlo používajú aj profesionálni jazdci na tréning a nácvik nových pretekárskych tratí. S týmto sedadlom získate kontrolu nad pretekárskou hrou a zlepšíte svoj zážitok z jazdy.
Efektívny komfort
Určite oceníte efektívny komfort, ktorý vám sedačka poskytne počas jazdy a umožní vám nerušene si vychutnávať automobilové preteky po dlhú dobu. Sedadlo je potiahnuté kvalitným poťahom z imitácie pravej kože. Nastaviteľný systém sedadla zaistí ideálnu polohu a pohodlie pri jazde každému pretekárovi, aj tomu najmladšiemu.
Odolná skladacia konštrukcia
Odolnú konštrukciu sedadla tvoria oceľové rámy. Odporúčaná hmotnosť vodiča je 20 až 122 kg. Oceníte patentovaný systém skladania, vďaka ktorému sedačku rýchlo a jednoducho zložíte, aby vám neprekážala v obývačke, keď ju práve nepoužívate.
Vysoká kompatibilita
Závodné sedadlo je kompatibilné so systémami Playstation 2, Playstation 3, Xbox, Xbox 360, Wii a podporované sú aj počítačové stanice alebo notebooky. Okrem toho je toto sedadlo kompatibilné s väčšinou herných volantov a pedálov na trhu. Volant a pedále nie sú súčasťou balenia.
Kľúčové vlastnosti
Pretekárske sedadlo je navrhnuté tak, aby simulovalo realistický zážitok z jazdy priamo vo vašej obývačke. Vďaka odolnej skladacej konštrukcii poskytne sedadlo vodičom pohodlie počas jazdy. Výrobok je kompatibilný s väčšinou herných volantov a pedálov na trhu. Odporúčaná hmotnosť vodiča sa pohybuje od 20 do 122 kg. Odporúčaná výška vodiča je od 120 cm do 220 cm. Pedále a volant nie sú súčasťou balenia.
Rozmery tohto výrobku sú 130 x 50 x 98 cm.

Parametre produktu

Katalog. číslo 61663 Záruka 2 roky
Obal EN Výrobca ostatní

Varianty - jazykové verzie u hier


Niektorí dodávatelia nám zasielajú hry v rôznych verziách, ktoré sa môžu líšiť jazykom tlačeného obalu. U konkurencie je bežnou praxou, že odlišné verzie neoznačujú a zasielajú ich ako slovenské, anglické, alebo úplne bez označenia jazyka - u nás máš možnosť voľby a nenastane tak nepríjemné prekvapenie pri rozbaľovaní zásielky.

Pokiaľ nie je uvedené pri variante inak, má hra rovnaký jazyk (dabing a titulky), ako v slovenskej, prípadne anglickej verzii.

Nájdené kategórie


Nájdené produkty